30 Eylül 2013 Pazartesi

'Cemaat İsterse' Çağdaş'ı alır!



VATAN GAZETESİ muhabiri Çağdaş Ulus, KCK basın davasında hedef alınmasını ve cezaevinde yaşadıklarını kitaplaştırdı. Gazeteci Ulus'un "Cemaat isterse" adlı kitabı raflardaki yerini aldı.

VATAN GAZETESİ muhabiri Çağdaş Ulus, tutuklu kaldığı 268 günü "Cemaat İsterse" adlı kitabında anlattı. Gazeteci Çağdaş Ulus, Fırat Haber Ajansı'nda çalışan bir kişiyle yaptığı haber amaçlı görüşme nedeniyle, KCK basın davasında örgüt üyeliği iddiasıyla tutuklanmıştı. Yaptığı bir haber nedeniyle tutuklanmadan günler önce evinin önüne araçla gelen bazı kişilerin kendisine pusu kurduğunu anlatan Ulus, olay gecesi tesadüfen pusudan kurtulduğunu ve polislerin de buna göz yumduğunu yazdı.


'SİNDİRME OPERASYONU'
Kaynak Yayınları'ndan çıkan ve raflardaki yerini alan "Cemaat İsterse" adlı kitabın önsözü geçtiğimiz günlerde VATAN GAZETESİ'ndeki işinden çıkarıldıktan sonra AYDINLIK Gazetesi'nde çalışmaya başlayan Mustafa Mutlu kaleme aldı. Halen KCK Basın davasında tutuksuz yargılanan Ulus'un, masumiyetine inandığını kaydeden Mutlu "İktidarın tüm muhalifleri aynı sepete koyarak sindirme operasyonu yürüttüğü bugünlerde Çağdaş,'kör bir kurşun'la vurulmanın adıdır" ifadelerini kullandı.

KALKAVANLAR OLAYI
Gazeteci Ulus, ihsan Kalkavan ile ilgili haberlere imza atmıştı. Bu haberler nedeniyle Kalkavanlar tarafından hedef tahtasına oturtulduğunu belirten Ulus, kitabında kendisine pusu kurulduğunu ve polislerin Kalkavanların tehdidini gelişi güzel araştırdığını ifade etti. Kitapta Kalkavanlann Fethullah Gülen ve cemaatiyle ilişkilerine de yer verildi.

-------------------------------------------------------------
Cemaat İsterse Kitabını %25 İNDİRİMLİ Satın Almak için Tıklayın;