3 Mayıs 2013 Cuma

Kardak Kahramanı Kitap Yazdı


Hatırlayanlar bilir, 18 yıl önce bir Kardak Krizi yaşanmıştı. Neredeyse Türk-Yunan savaşı çıkacaktı. İşte o gün Ege Denizi’ndeki Kardak kayalıklarına Türk bayrağı diken Sat Timi Komutanı Albay Ali Türkşen, bugün Balyoz davasından 16 yıl hapse mahkum oldu.

811 gündür Hasdal’da tutuklu bulunan Türkşen, ikinci kitabını yazdı.

Kaynak Yayınları’ndan çıkan ve kısa sürede büyük ilgi gören “Kardak’ta Kahraman Hasdal’da Esir” isimli kitabında Türkşen, Türk ordusunun kahraman subaylarına karşı, ABD / CIA - AKP - Cemaat üçlüsünün kurduğu komploları anlatıyor.

Ergenekon şemasına karşı TSK’ya oynanan oyunun dış güçler tarafından desteklenen şemasını da veren Türkşen, Sat Komandolarının neden hedefte olduğunu gözler önüne seriyor. Poyrazköy davasından da iki kez müebbet hapsi üstenen Türkşen, kitabında Amerikan Konsolosluğu’na ait aracın neden Poyrazköy’de olduğu, cemaat TSK, emniyet ve yargı içinde kadrolaştı mı, Alevi personelin hedef haline mi geldi gibi birçok soruyu yanıtlıyor.

“Kardak’ta Kahraman Hasdal’da Esir” Kardak’tan başlayıp Hasdal’a uzanan süreçte yaşananlara mercek tutan, tarihe ibret verici notlar düşen bir kitap.


Kaynak: Gerçek Gündem
-------------------------------------------------------------
Kardak'ta Kahraman Hasdal'da Esir Kitabını %25 İNDİRİMLİ Satın Almak için Tıklayın;
Kardak'ta Kahraman