3 Eylül 2013 Salı

KİLİT ADAMDAN DAKİKA DAKİKA SUİKAST NOTLARI!



“Alparslan Arslan, saat 09.30’da Danıştay binasına girdi. Çantasındaki silah, dedektöre yakalandı ama görevliler dikkate almadı.

Doğruca, Danıştay 2. Daire üyelerinin bulunduğu odaya girdi.

Bir an üyelerin yüzlerine baktı ve sonra ardı ardına kurşun yağdırdı. Üye hâkim Mustafa Yücel Özbilgin şehit oldu...”

Bunları hepimiz biliyoruz...

Ya öncesi?

Ve hatta sonrası!

Ergenekon Davası’nın “en uzun süre tutuklu bulunan” sanığı Oktay Yıldırım, Danıştay Suikastı’nı dakika dakika belgeleyen baz istasyonu kayıtlarının izini sürmüş, telefon görüşmelerinin içeriğine ulaşmış...

Hatta Cumhuriyet Gazetesi’ne konulan bombaların, kimler tarafından nasıl temin edildiğini, nasıl taşındığını krokilerle kanıtlamış...

Sonra da tüm bu bilgileri, okurken insanı soluksuz bırakan bir kitapta toplamış...

33 yıl 10 ay!

Oktay Yıldırım, Ergenekon Soruşturması’nın başlamasına neden olan meşhur “Ümraniye’deki bombalar”ın sahibi olduğu öne sürülen kişi...

Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu... 2005 yılında malulen emekli olmuş...

Sonra da Kuvayi Milli Derneği’nde Kurucular Kurulu Üyeliği ve İstanbul İl Başkanlığı görevlerinde bulunmuş...

Ümraniye’deki bombalar nedeniyle 12 Haziran 2007’de tutuklandı ve 5 Ağustos 2013’te açıklanan kararla 33 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı!

Yıldırım bundan önce de “Ergenekon Bombalarının Sırrı”, “Savaşmadan Kaybetmek” ve “Mehmetçik, Tarihsel ve İdeolojik Kökeni” isimli üç kitaba imza attı...

Kitaptaki krokileri hazırlayan ve en son duruşmada bu ilişkileri tek tek mahkeme heyetinin önünde anlatan Avukat Zeynep Küçük, “sunum” yazısında bakın neler söylüyor:

“Her şey, 12 Haziran 2007 tarihinde bulunduğu iddia edilen ‘bomba’ hikayesiyle başladı.

Bu yalandan yola çıkarak hepimize bir cinayet masalı anlatıldı. Bu masal o kadar çok ve ısrarla tekrar edildi ki beyinlerimiz onların yazdığı senaryoya aldandı ve çoğumuz da inandırıldık.

Onların hikayesinin ilk ve esas kahramanlarından biri olan, sözde bombaların sahibi olduğu iddia edilen Oktay Yıldırım’ı duruşma salonunda ilk dinlediğimde hikayeyi yanlış kişinin üzerinden kurguladıklarını anlamıştım.

Titizliği, detaylar üzerindeki hakimiyeti ve mantığıyla komployu daha ilk günden ortaya çıkarmıştı.

Bu kitap da aynı titiz ve duyarlı zekanın ürünüdür. (...)

Bu kitapta katilin cinayete nasıl hazırlandığına, gün be gün nasıl efsunlandığına şahitlik edeceksiniz.

Bu kitapla, yıllardır bize Ergenekon adı altında ezberletilmeye çalışılan cinayet senaryosunun gerçek ‘esas oğlanları’nın kim olduklarını öğreneceksiniz.

Yıllardır esaret altında tutulan onlarca saygın vatanseverin üzerine sürülmeye çalışılan cinayet lekesini kurgulayanların ve bu kurguya taşeronluk edenlerin gerçek yüzlerini bu kitapta göreceksiniz.

Yalan çoktur ve çoğaltılabilir; oysa hakikat tektir ve güçlüdür.

Bu kitapta hakikatin gücüne tanıklık edeceksiniz.”

-------------------------------------------------------------
Bir Suikastın İç Yüzü %25 İNDİRİMLİ Satın Almak için Tıklayın;