6 Ağustos 2013 Salı

ERGENEKON KİTAPLARI


     Ergenekon'da bugün büyük bir olasılıkla karar günü... Çok sayıda gazetecinin, yazarın, siyasetçinin, subayın, hukukçunun, bilim insanının ve sivil toplum örgütü yöneticisinin yargılandığı Ergenekon Davası, kimilerine göre "derin devlete vurulan" en büyük darbe... Kimilerine göre de "gerçek derin devlet'in muhalifleri tasfiye etmek için kurduğu bir tezgâh! Ergenekon Davası, yayıncılık alanında da yeni bir çığır açtı.
Cezaevindeki tutuklular yüzlerce kitap yazdı, bunların büyük bir bölümü yayınlandı ve ciddi satış rakamlarına ulaştı. İşte bugün, Ergenekon'la ilgili yazılan ve yayınlandığı günlerde yankı uyandıran, benim okuduklarımdan on kitabı sizinle paylaşmak istiyorum. Çünkü yargılama şimdilik bitse bile, Tuncay Özkan'ın son sözler alınırken mahkeme heyetine söylediği gibi, bu dava için söylenecek sözler hiçbir zaman bitmeyecek... Her Türk aydınının, bu çok önemli soruşturma ve yargılama hakkında bilgi sahibi olması gerektiğini belirterek, Ergenekon kitaplarıyla sizleri baş başa bırakıyorum:

ERGENEKON TERTİBİNDE GİZLİ TANIKLAR
     Kaynak Yayınları tarafından bu yıl yayınlanan ve 12 liraya satılan kitabın yazarı Hikmet Çiçek, hâlâ Silivri'de tutuklu... Çiçek, Ergenekon davasının en önemli dayanağı olan gizli tanıkları anlatıyor. Bu gizli tanıklar içinde koyun hırsızı davar, oto hırsızı da! Kız kardeşinin kızını satan da var, cinayet, uyuşturucu kaçakçılığı, gasp, tecavüz, adam yaralama, adam kaçırma, dolandırıcılık, fuhuş hükümlüleri de...

GLADYO VE ERGENEKON
     Kaynak Yayınları'ndan 2008 yılında çıkan kitabın yazarı İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek... Kitabın fiyatı 18 lira... Davanın önemli sanıklarından Perinçek bu kitapta Ergenekon'un, Gladyo'nun bir tertibi olduğunu öne sürüyor.

ERGENEKON BOMBALARININ SIRRI
      Oktay Yıldırım'ın kitabı, 2010 yılında Kaynak Yayınları'ndan çıktı. 18 lira. Yıldırım bu kitabında Cumhuriyet Gazetesi'ni bombalayanların amaçlarından Hrant Dink cinayetine, Ümraniye'deki bombalardan Danıştay saldırısına, devlet kurumlarının düzenlediği sahte belgelerden birbirini yalanlayan emniyet yazışmalarına kadar birçok farklı konuda önemli saptamalarda bulunuyor.

-------------------------------------------------------------
Ergenekon Tertibinde Gizli Tanıklar Kitabını %25 İNDİRİMLİ Satın Almak için Tıklayın;

-------------------------------------------------------------
Gladyo ve Ergenekon Kitabını %25 İNDİRİMLİ Satın Almak için Tıklayın;

-------------------------------------------------------------
Ergenekon Bombalarının Sırrı Kitabını %25 İNDİRİMLİ Satın Almak için Tıklayın;