7 Mart 2013 Perşembe

DOĞU PERİNÇEK: BİR İHANETİN ÖYKÜSÜ


Genelkurmay Tüma. Semih Çetin'in kitabından öğrenebilir

Genelkurmay, kendisini dinleyen örgütlenmenin başında, Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül, Ömer Dinçer, Cüneyt Zapsu, Abdülaziz Zapsu ve Altay Tokatların kuruluşuna katıldıkları örgütün bulunduğunu bilmiyor mu? Nasıl bilmez! Hâlâ öğrenemediyse, Tüma. Semih Çetin in kitabını bir komisyon oluşturup incelemelidir.
Kitabın adı: Bir İhanetin Öyküsü.
Öyküye dâhil olmak istemeyenler, artık hareke-te geçmelidir.
Yüzlerce namuslu Türk subayı o gizli örgütün ter- tipleriyle casuslukla suçlanıyor. Türk Ordusu bu tertipleri göğüslemeden nasıl savaşacak, vatanı nasıl koruyacak? Her yurttaşın beynindeki çengel budur!
Genelkurmay Başkanı, TSK'nin varlığını, Cumhuriyeti ve vatanı korumakta kararlı ise, bu gizli örgütlenmeyi kısa zamanda açığa çıkarır. Artık millet, TSK'nin tasfiyesine karşı laf değil, uygulama istiyor.
Uygulamaya geçmeyenler, düşman tertiplerine teslim olduklarını ilan etmiş olurlar.
İzmir'de askerlerin casusluk davası, Ergenekon, Balyoz, Poyrazköy, Andıç vb. adı altında düzenlenen tertipleri açığa çıkarmak için Tayyip Erdoğanlann kurduğu bu gizli örgütlenmeyi saptamak, Türkiye'nin yaşam sorunudur.
Bu eylem, Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal eden Abdullah Gül açısından "vatana ihanet" suçunu oluşturduğundan diğer failler gibi onun da soruşturulması gerekmektedir.


Kaynak:  Aydınlık Gazetesi